Perheseikkailun uusi aikakausi alkaa

Lauantai 6.8.2022

Adventure Race Family @ Roiske

Adventure Race Family @ Roiske on ainutlaatuinen perheseikkailu, jossa perheet taistelevat AR Familyn herruudesta, Ounasjoen rantaviivalla. Ounaspaviljongin silmiä hivelevä luonto ja erilaiset tehtävärastit tarjoilevat unohtumattoman kesäpäivän.

Adventure Race Family @ Roiskeen perheseikkailu on leikkimielinen kisa, jossa jokainen perhe etenee omalla tahdillaan, yhteistyötaitoja kehittäen. Joukkueessa seikkailijoita on 3 – 6.

Adventure Race Family @ Roiskeessa perheet voivat ilmottautua joko miniskidi- tai skidisarjaan. Miniskideissa kaikki lapset ovat (uimataidottomia) alle kouluikäisiä, puolestaan skideissä seikkailee vähän isompia lapsia ja nuoria vanhempiensa kanssa. Jos perheessä on yksi alle kouluikäinen ja muut lapset isompia, ilmoittaudu skidisarjaan.

Adventure Race Family @ Roiskeen tehtävärasteista osa on kuivalla maalla ja osa veden äärellä. Tehtävärastit vaativat älyä, nokkeluutta, ketteryyttä, pienuutta, suuruutta, rohkeutta, vuorovaikutusta ja ennen kaikkea tiimityötä.

Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen aikuinen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan ja kaikki lapset vanhempien vastuulla. Ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus ja voimassaolo.

Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen joukkue pukeutuu omalla persoonallisella tyylillään. Paras ”tiimiasu” palkitaan!

Adventure Race Family @ Roiskeen kisakylä rakennetaan Ounaspaviljongille, Kesätekemisen keskus Roiskeen ympäristöön, jossa sijaitsevat myös seikkailun lähtö- ja maalialue. Kisakylästä löytyy ruokaa, juomaa ja erilaisia aktiviteetteja. MUUMIT tulevat Naantalista asti meitä ilahduttamaan.

Perheseikkailun faktat

15

Rasteja max.

5 km

Matkaa max.

1000 kg

Iloa

SEIKKAILULIPUT, HINNAT ALKAEN

(SIS. SEIKKAILUN, MUUMIT JA ALUEEN AKTIVITEETIT)

35 €

Lippu

125 €

Perhelippu
(sis. 2 aikuista ja 2 lasta)

25 €

Lisälapsi
perhelippuun

ALUELIPPU

(SIS.  MUUMIT JA ALUEEN AKTIVITEETIT)

15 €

hlö

Alle 2-vuotiaat
ilmaiseksi

Adventure RaceFamily @ Roiske seikkailun voit maksaa verkkomaksulla, pankki- ja luottokortilla tai tyky-maksuvälineillä (Edenred, ePassi, Smartum, Eazybreak). Huomioi,että Tyky -maksuväline on henkilökohtainen. Tyky -maksuvälineellä maksaessasi, valitse maksutavaksi käteinen.

Elokuussa vesi lentää, rapa roiskuu ja nauru raikaa!

Tulethan Sieki!

SARJAT

Miniskidisarja

Miniskidisarja on perheille, joissa kaikki lapset ovat (uimataidottomia) alle kouluikäisiä. Lapsen tulee jaksaa kulkea maastoon rakennettu seikkailurata ja suorittaa yhdessä muun joukkueen kanssa annetut rastitehtävät. Tiedossa on hilpeän hauskoja rastitehtäviä kuivalla maalla ja rantavedessä.

Skidisarja

Skidisarja on puolestaan suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Skideissä tehtävät ovat jo vähän haastavampia, vedessä vaaditaan jonkin verran uimataitoa ja vieläpä vähän rohkeutta. Tiedossa on kirpeän hauskoja rastitehtäviä kuivalla maalla sekä veden äärellä. Skidisarjan seikkailurata kulkee osittain myös veden päällä.

Jos perheessä on yksi alle kouluikäinen ja muut lapset ovat jo vähän isompia, skidisarja on oikea vaihtoehto perheellenne. Kaikkia rastitehtäviä ei jokaisen joukkueen jäsenen tarvitse suorittaa, vaan tiimi valitsee rastille parhaat suorittajat. 

Adventure-Race-Rovaniemi-logo

Perheseikkailun info

Kilpailukeskus ja kisakylä

Sijaitsee Ounaspaviljongilla Kesätekemisen keskus Roiskeen ympäristössä, osoitteessa:

Ounasjoen itäpuolentie 21, 96900 ROVANIEMI.

Kisakylässä on seikkailijoille tarjolla ruokaa, juomaa ja aktiviteetteja. Ounasjoen rannassa lämpiää sauna, jonka käyttö sisältyy osallistumismaksuun.

Kannustusjoukot ovat aluelipulla tervetulleita kisäkylään. Kisakylä on esteetön.

Lähtöaikataulu

Lähdöt tapahtuvat viiden joukkueen lähtöryhmissä, viiden minuutin portailla. Ensimmäinen lähtö on klo 10.00.

Perheseikkailun kulku

Joukkueet starttaavat porrastetusti ryhmissä. Yhdessä joukkueessa seikkailijoita 3 – 6 henkilöä. Joukkueessa tulee olla minimissään yksi lapsi ja maksimissaan kaksi aikuista. Joukkueet etenevät merkittyä reittiä pitkin. Joukkueiden tulee suorittaa kaikki radalle merkityt rastitehtävät oikeassa järjestyksessä. Joukkuekohtainen tehtävärastin suorittaminen määräytyy rastipisteelle saapumisjärjestyksen mukaan. Osalla rasteista joukkueilla on mahdollisuus valita rastitehtävän suorittajat.

Perheseikkailun voittaja ratkeaa radan suorittamiseen käytetyn ajan mukaan.

Turvallisuus

Jokainen aikuinen seikkailija seikkailee omalla vastuulla ja kaikki lapset vanhempien vastuulla. Ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus ja voimassaolo.

Seikkailun aikana mahdollisessa ensiapua vaativassa tilanteessa ota yhteys kisakylän EA -päivystykseen. Tehtävärasteilta löytyvät ensiapupakkaukset ja kylmäpussit. Hätätapauksessa soita 112.

Koronaturvallisuus

Koronaturvallisuudesta huolehdimme lähtöjä porrastamalla. 

Käsihygienia ja kasvomaskien käytössä noudatetaan sen hetkisiä aluehallintoviraston määräyksiä.

Tapahtumassa suositellaan käytettäväksi kortti- ja lähimaksamista.

Tapahtumaan ei saa tulla, eikä siellä saa oleskella oireisena.

Faktaa

u

Mitä?

x

Missä?

x

Milloin?

x

Johanna Niemelä

seikkailija

040 758 5456

Sähköposti

[email protected]

© PRO PoweriaPäivään Oy

OTA YHTEYTTÄ

4 + 3 =

#adventureracerovaniemi

AR-Roiske-yhteistyökumppanit

Copyright: Adventure Race 2022 | Suunnittelu ja toteutus EVIGO | Tietosuoja- ja rekisteriseloste