Perheseikkailun uusi aikakausi alkaa

Lauantai 6.8.2022

Adventure Race Family @ Roiske

Adventure Race Family @ Roiske on ainutlaatuinen perheseikkailu, jossa perheet taistelevat AR Familyn herruudesta, Ounasjoen rantaviivalla. Ounaspaviljongin silmiä hivelevä luonto ja erilaiset tehtävärastit tarjoilevat unohtumattoman kesäpäivän.

Adventure Race Family @ Roiskeen perheseikkailu on leikkimielinen kisa, jossa jokainen perhe etenee omalla tahdillaan, yhteistyötaitoja kehittäen. Joukkueessa seikkailijoita on 3 – 6.

Adventure Race Family @ Roiskeessa perheet voivat ilmottautua joko miniskidi- tai skidisarjaan. Miniskideissa kaikki lapset ovat (uimataidottomia) alle kouluikäisiä. Jos perheessä on yksi alle kouluikäinen ja muut lapset isompia, ilmoittaudu skidisarjaan.

Adventure Race Family @ Roiskeen tehtävärasteista osa on kuivalla maalla ja osa veden äärellä. Tehtävärastit vaativat älyä, nokkeluutta, ketteryyttä, pienuutta, suuruutta, rohkeutta, vuorovaikutusta ja ennen kaikkea tiimityötä.

 Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen aikuinen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan ja kaikki lapset vanhempien vastuulla. Ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus ja voimassaolo.

Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen joukkue pukeutuu omalla persoonallisella tyylillään. Paras ”tiimiasu” palkitaan!

Adventure Race Family @ Roiskeen kisakylä rakennetaan Kesätekemisen keskus Roiskeen pihamaalle, jossa sijaitsevat myös seikkailun lähtö- ja maalialue. Kisakylästä löytyy ruokaa, juomaa ja erilaisia aktiviteetteja. MUUMIT tulevat Naantalista asti meitä ilahduttamaan.

Perheseikkailun faktat

8

Rasteja

5 km

Matkaa max.

1000 kg

Iloa

LIPUT

(SIS. SEIKKAILUN OSALLISTUMISMAKSUN)

30 – 35 €

Lippu

100 – 125 €

Perhelippu
(sis. 2 aikuista ja 2 lasta)

20 – 25 €

Lisälapsi
perhelippuun

Adventure RaceFamily @ Roiske seikkailun voit maksaa verkkomaksulla, pankki- ja luottokortilla tai tyky-maksuvälineillä (Edenred, ePassi, Smartum, Eazybreak). Tyky -seteleillä maksaessasi, valitse maksutavaksi käteinen. Huom. Käteistä rahaa emme vastaanota.

Elokuussa rapa lentää ja nauru raikaa.

Tulethan Sieki!

SARJAT

Perheseikkailussa on valittavana kaksi sarjaa: Miniskidisarja, sekä Skidisarja. Molempien sarjojen joukkueiden koko on 3-6 seikkailijaa, joista vähintään yhden täytyy olla aikuinen.

 

Miniskidisarja

Miniskidisarja on ryhmille, joissa kaikki lapset ovat alle kouluikäisiä /uimataidottomia. Tiedossa on hauskoja tehtäviä kuivalla maalla, sekä veden äärellä.

Skidisarja

Jos lapsista vain yksi on alle kouluikäinen ja muut ovat isompia, on Skidisarja oikea vaihtoehto ryhmällenne. Tiimityötä vaativat tehtävät sopivat koko perheelle, eivätkä pienimmätkään ja toimettomiksi.

Adventure-Race-Rovaniemi-logo

Perheseikkailun info

Kilpailukeskus ja kisakylä

Sijaitsee Ounaspaviljongilla Kesätekemisen keskus Roiskeen ympäristössä, osoitteessa:

Ounasjoen itäpuolentie 21, 96900 ROVANIEMI.

Kisakylässä on seikkailijoille tarjolla ruokaa, juomaa ja aktiviteetteja. Ounasjoen rannassa lämpiää sauna, jonka käyttö sisältyy osallistumismaksuun.

Kannustusjoukot ovat tervetulleita kisakylään.

Lähtöaikataulu

Lähtöaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Perheseikkailun kulku

Joukkueet starttaavat porrastetusti ryhmissä. Yhdessä joukkueessa seikkailijoita 3 – 6 henkilöä. Joukkueessa tulee olla minimissään yksi lapsi ja maksimissaan kaksi aikuista. Joukkueet etenevät merkittyä reittiä pitkin. Joukkueiden tulee suorittaa kaikki radalle merkityt rastitehtävät oikeassa järjestyksessä. Joukkuekohtainen tehtävärastin suorittaminen määräytyy rastipisteelle saapumisjärjestyksen mukaan. Osalla rasteista joukkueilla on mahdollisuus valita rastitehtävän suorittajat.

Perheseikkailun voittaja ratkeaa radan suorittamiseen käytetyn ajan mukaan.

Turvallisuus

Jokainen aikuinen seikkailija seikkailee omalla vastuulla ja kaikki lapset vanhempien vastuulla. Ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus ja voimassaolo.

Seikkailun aikana mahdollisessa ensiapua vaativassa tilanteessa ota yhteys kisakylän EA -päivystykseen. Tehtävärasteilta löytyvät ensiapupakkaukset ja kylmäpussit. Hätätapauksessa soita 112.

Koronaturvallisuus

Koronaturvallisuudesta huolehdimme lähtöjä porrastamalla. 

Käsihygienia ja kasvomaskien käytössä noudatetaan sen hetkisiä aluehallintoviraston määräyksiä.

Tapahtumassa suositellaan käytettäväksi kortti- ja lähimaksamista.

Tapahtumaan ei saa tulla, eikä siellä saa oleskella oireisena.

Faktaa

u

Mitä?

x

Missä?

x

Milloin?

x

Johanna Niemelä - seikkailija

040 758 5456

Sähköposti

[email protected]

© PRO PoweriaPäivään Oy

OTA YHTEYTTÄ

5 + 5 =

#adventureracerovaniemi

Copyright: Adventure Race 2022 | Suunnittelu ja toteutus EVIGO | Tietosuoja- ja rekisteriseloste