Hyvinvointiseikkailu

Adventure Race KIITTÄÄ KAIKKIA viime seikkailuun OSALLISTUNEITA. Nyt katse on suunnattu jo seuraavaan, ajankohtana

27.5.2023

Lauantai

Ounasvaara

Adventure Race Rovaniemi

Adventure Race seikkailu on on kiviä, kantoja ja hyvinvoivia tekijöitä. Adventure Race Rovaniemi on seikkailu, jossa joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Rovaniemi kaupunkina, Ounasvaaran monimuotoinen luonto ja vaihteleva maasto takaavat unohtumattoman ulkoiluelämyksen. Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. 

Tänä vuonna Adventure Race Rovaniemi seikkaillaan kolmessa eri sarjassa; seikkailu- ja kisasarjassa sekä ihka uudessa pARikisassa. 

Adventure Race -matkan varrelle on sijoitettu huoltopisteitä energiatankkauksiin. Jokaisen seikkailijan on kuitenkin hyvä varautua omilla juomilla.

Adventure Racessa jokainen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan, joten ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus sekä voimassaolo. 

Adventure Racessa jokainen joukkue pukeutuu omalla persoonallisella tyylillään. Paras ”tiimiasu” palkitaan!

Seikkailufaktat

20

Rasteja max

1000

Seikkailijoita max

1000 kg

Iloa

Adventure-Race-Rovaniemi-logo

Seikkailuinfo

Kilpailukeskus ja kisakylä

Kilpailukeskuksen osoite on Ounasvaara Chalets, Antinmukka 4, 96600 Rovaniemi.

Seikkailun aikataulu

Lauantaina 27.5.2023

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Lähtöaikataulu

Lähtöaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Seikkailun kulku

Joukkueet starttaavat porrastetusti ryhmissä. Joukkueet etenevät merkittyä reittiä pitkin. Kisa- ja seikkailusarjan radat ovat merkitty opastein. Risteyksissä ovat nuoliopasteet molemmille sarjoille. Parikisassa käytetään maastokarttaa, joten kartan lukutaito on hyväksi.

Joukkueiden tulee suorittaa kaikki radalle merkityt rastitehtävät oikeassa järjestyksessä. Joukkuekohtainen tehtävärastin suorittaminen määräytyy rastipisteelle saapumisjärjestyksen mukaan. Osalla rasteista joukkueilla on mahdollisuus valita rastitehtävän suorittajat, lukuunottamatta pARikisaa, jossa seikkailijat suorittavat kaikki eteen tulevat tehtävärastit.

Seikkailusarjojen voittajat ratkeaa radan suorittamiseen käytetyn ajan mukaan.

Turvallisuus

Jokainen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan, joten ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus sekä voimassaolo. 

Seikkailun aikana mahdollisessa ensiapua vaativassa tilanteessa ota yhteys kisakylän EA-päivystykseen ja ilmoita mahdollisimman tarkka sijainti (ilmoita sijainti viimeksi läpikäydyn tehtävärastin mukaan). Tehtävärasteilta löytyvät ensiapupakkaukset ja kylmäpussit. Hätätapauksissa soita 112.

Koronaturvallisuus

Koronaturvallisuudesta huolehdimme lähtöjä porrastamalla. Tilanteissa, joissa mahdollisesti syntyy jonoja, ihmisiä muistutetaan turvaväleistä.

Käsihygienia ja kasvomaskien käytössä noudatetaan sen hetkisiä aluehallintoviraston määräyksiä.

Tapahtumassa suositellaan käytettäväksi kortti- ja lähimaksamista.

Tapahtumaan ei saa tulla, eikä siellä saa oleskella oireisena.

Varusteet (suositus)

Varusteeksi suositellaan ulkoliikuntaan sopivaa säänmukaista varustusta. Ota mukaan pieni reppu tai juomavyö, syötävää ja juotavaa varten. Huomioikaa, että vaatteet saattavat kastua ja/tai likaantua kilpailun aikana. Varatkaa vaihtovaatteita mukaan, jotta saatte kuivaa päälle maalin saapuessa.

Juoma- ja energiahuolto

Seikkailuradan varrelle, lukuunottamatta pARikisaa, on sijoitettu huoltopisteitä, joista löytyy juotavaa ja pientä purtavaa. Energiahuollon tarjoilut on suhteutettu osallistujamäärän mukaan, joten huomioi kanssakilpailijat. Seikkailuradan varrelta löytyy WC ja jäteastioita. Älä roskaa luontoa!

Faktaa

u

Mitä?

x

Missä?

x

Milloin?

x

Sarjat

 

Seikkailussa on valittavana kolme sarjaa: Seikkailu- ja Kisasarja, sekä Parikisa.

 

Adventure-Race seikkailusarja

Seikkailusarja 7 km

Seikkailusarja on ”matalan kynnyksen” sarja, jossa edetään leikkimielellä, yhteistyötaitoja kehittäen. Sopii kaikille!

Kisasarja 15 km

Kisasarjassa leikki on kaukana.  Vaativampi reitti ja fyysisemmät tehtävärastit haastavat seikkailijoiden kestävyyden niin henkisesti kuin fyysisesti.

Adventure Race Kilpasarja
Adventure-Race-Rovaniemi Parikisa

pARikisa 15 km

Parikisassa seikkaillaan kahden hengen joukkueessa. Matkaa on ja haastetta riittää. Tämä ei ole mikä tahansa kaupunkisuunnistus, vaan pohjoisen opettamaa asennetta ja pala vihreää kultaa.

Sarjat

 

Seikkailussa on valittavana kolme sarjaa: Seikkailu- ja Kisasarja, sekä Parikisa.

Seikkailusarja 7 km

Seikkailusarja on ”matalan kynnyksen” sarja, jossa edetään leikkimielellä, yhteistyötaitoja kehittäen. Sopii kaikille!

Kisasarja 15 km

Kisasarjassa leikki on kaukana.  Vaativampi reitti ja fyysisemmät tehtävärastit haastavat seikkailijoiden kestävyyden niin henkisesti kuin fyysisesti.

pARikisa 15 km

pARikisassa seikkaillaan kahden hengen joukkueessa. Matkaa on ja haastetta riittää. Tämä ei ole mikä tahansa kaupunkisuunnistus, vaan pohjoisen opettamaa asennetta ja pala vihreää kultaa.

Videoesittely

Galleria

Tunnelmia vuosilta 2017-2022

Johanna Niemelä - seikkailija

040 758 5456

Sähköposti

[email protected]

© PRO PoweriaPäivään Oy

OTA YHTEYTTÄ

13 + 9 =

#adventureracerovaniemi

Työhyvinvointipalvelut

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara. Hyvinvointiin käytetyt eurot maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti, sillä tuottavuus ja tehokkuus parantuvat, sairauspoissaolot vähenevät ja ennenaikaisesti eläköityneiden määrää vähenee.

Työhyvinvointi on tuottavuutta – tuottava työyhteisö on yleensä hyvinvoiva työyhteisö. Hyvinvointi liittyy oleellisesti myös yrityksen kilpailukykyyn. Useissa tutkimuksissa on todettu, että henkilöstön työkyvyn ollessa hyvä myös yrityksen kilpailukyky on selvästi muita alan yrityksiä parempi.

Hyvinvoiva työntekijä kykenee hyödyntämään oman potentiaalinsa. Sitoutunut ja motivoitunut työntekijä palvelee työnantajaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Säännöllisin väliajoin on hyvä pysähtyä arvioimaan organisaation vireystilaa ja tekemään toimenpiteitä työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Adventure Racen kumppani Pro Poweriapäivään Oy tukee yrityksiä työhyvinvoinnin ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Työhyvinvointiratkaisumme koostuvat workshopeista, asiantuntijaluennoista, kokonaisvaltaisista työhyvinvointivalmennuksista, virkistävistä TYKY –päivistä yms. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.