TyöhyvinvointiRäätälit

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara. Hyvinvointiin käytetyt eurot maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti, sillä tuottavuus ja tehokkuus parantuvat, sairauspoissaolot vähenevät ja ennenaikaisesti eläköityneiden määrää vähenee.

Työhyvinvointi on tuottavuutta – tuottava työyhteisö on yleensä hyvinvoiva työyhteisö. Hyvinvointi liittyy oleellisesti myös yrityksen kilpailukykyyn. Useissa tutkimuksissa on todettu, että henkilöstön työkyvyn ollessa hyvä myös yrityksen kilpailukyky on selvästi muita alan yrityksiä parempi.

Hyvinvoiva työntekijä kykenee hyödyntämään oman potentiaalinsa. Sitoutunut ja motivoitunut työntekijä palvelee työnantajaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Säännöllisin väliajoin on hyvä pysähtyä arvioimaan organisaation vireystilaa ja tekemään toimenpiteitä työhyvinvoinnin kehittämiseksi. AR TyöhyvinvointiRäätäli tukee yrityksiä työhyvinvoinnin ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Työhyvinvointiratkaisumme koostuvat workshopeista, asiantuntijaluennoista, kokonaisvaltaisista työhyvinvointivalmennuksista, virkistävistä TYKY –päivistä yms. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

YHTEYDENOTTO

040 758 5456

Johanna Niemelä
Seikkailija

PRO PoweriaPäivään Oy

TILAA UUTISKIRJEEMME

Uutiskirjeemme tilaajana varmistat, että saat kaikki tarvittavat tiedot reaaliajassa. 

#AdventureRaceRovaniemi

2019 © # Adventure Race. Kaikki oikeuden pidätetään. Tietosuojaseloteemme.

Sivujen toteutus: Timo Tapaninen